20 juli 2013

Trädgårdsmöbler i olika miljöer
Tänk så mycket det finns att välja på idag när det gäller trädgårdsmöbler. Så många olika stilar och varianter att det nästan är svårt att välja. Vill man inte köpa ett färdigt möblemang kan ju den händige snickra ihop något eget. Vi har en platsbyggd soffa på vår veranda som F byggt, den är mysig både att sitta och ligga i. Med fina kuddar i blir den även en vacker möbel. Jag gillar att ha flera olika sittplatser utomhus, det har vi i vår trädgård, vi följer solen och sätter oss där den är. Det är praktiskt att ha någon plats under tak eller kanske en plast i en mysig berså med mycket grönt och lummigt eller kanske under ett träd.

Hoppas ni har en bra helg,

Kram

Här en soffa gjord av lastpallar....
Bilderna ovan är från Sköna hem.Fin loungegrupp från Classic garden


Snygg och praktisk matsgrupp från Aders möblerFåtölj och fotpall från MioFåtölj från Sika design


Fåtölj från Ikea3 kommentarer:

H`s enkla vardag sa...

Min J har snickrat ihop en massa möbler hemma hos oss och vi har också grupper på olika ställen som följer solen eller skuggan, hur man nu ser det.
Fina bilder
Kram Helena

HEMLÄNGTAN sa...

Ja, visst finns det mycket fint att välja på. Jag skulle behöva köpa något nytt till balkongen men det får vänta lite, plånboken har haft en tuff sommar :-)

Ha en fortsatt fin sommar!
/Jenny

Home2tiny sa...

Härliga inspobilder. Manen har precis snickrat ihop en platsbyggd soffa som jag blev sååå nöjd med. Nu kan vi både äta, vila o umgås där. Kramisar Tina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...