7 juli 2013

Morgonstund i solen
Så mysigt det är att vakna när solen skiner och det är så varmt att man kan gå ut och sitta på veranda- trappan med en kopp kaffe. Det är sommar! 
Nu har våra rosor börjat slå ut på riktigt, massor av vackra rosor klär nu vår spaljé i vår berså. Det är så fint när det blir så många rosor på en gång. 

Nu ska jag duka fram lite frukost på verandan, lilltjejen har fortfarande inte vaknat och klockan är 10!! Men det är bra, vi kom hem sent igår efter en mycket trevlig och god middag hos goda vänner. Vi satt ute på deras fina uteplats hela kvällen och natten och vissa av barnen somnade ute i deras lounge grupp. 

Ha en härlig söndag i solskenet!
Kram Annette

4 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Oj så vackra rosor.....vad mysigt ni har;))
Hoppas ni har bra väder...vi har haft soligt och varm, men idag har vi "bara" 18 grader och blåsigt, men sol....hoppas på bättre väder snart;))
Ha det gott!
Kram

Annehem sa...

Tack, vi har också fint väder och varit 2 dagar på stranden. Så härligt!
Hoppas det håller i sig.
Ha det så bra,
Kram A

Åsa Källérus sa...

Hej Annette!
Såg det fina reportaget om ert hem i Expressens Leva&Bo, så fint ni har det! Jag blev lite nyfiken på ert uterum och fönstren. Är det skjutbara glaspartier med spröjs? Var kan man hitta dem?
Med vänlig hälsning, Åsa

ANNETTE sa...

Hej Åsa!
Tack så mycket för värmande ord.
De spröjsade fönsterrutorna har en snickare gjort på plats. De är skjutbara och har gjorts enligt hur de såg ut förr i tiden.
Sommarhälsningar
Annette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...