16 juli 2013

Mysigt ute
Nu var det ett tag sedan jag gjorde något inlägg, men jag har inte riktigt haft energi och har också funderat mycket på vad jag ska skriva om på bloggen, hur den kan utvecklas framöver. Det är ju så kul att ni är fler läsare som har hittat hit, så jag vill ju såklart inspirera er på bästa möjliga sätt. 

Idag tänkte jag bjuda på lite inspirationsbilder på mysiga utemiljöer, både för balkongen, uteplatsen och uterummet. Det är så kul att rummet utomhus mer och mer blir som inomhus, vi flyttar ut våra vardagsrum helt enkelt på sommaren. Jag behöver nämligen få mer inspiration till vår balkong, den skulle jag gärna vilja göra vid till ett mysigt rum. Tänk att kunna sitta där en skön sommarkväll innan det är dags att lägga sig. 

De senaste kvällarna har blivit sena hos oss, så nu ska jag faktiskt knyta mig....

Kram
Annette Bilder: Hämtade från Ikea, Livet hemma

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anette jag heter Eva o gillar din blogg jätte mycket o hoppas även om lite inspirationsbrist du inte slutar blogga din blogg ger mej en stund av lyx o flärd då jag inte har så fint som du..den ger mej inspiration o drömmar o små tips som jag kan göra med min lilla budjet.men framför allt så njuter jag av ditt hem o tar mej en kopp kaffe o chokladbit o sätter mej o kollar gamla bilder o läser vad du tycker om o blir inspirerad av dej.en stud av egen tid o glädje.

Kram Eva

Anonym sa...

Kära Annette! Gillar både Dig och Din blogg. Vackert hem och söt familj! Kul att ert hus var med i förra veckans Leva & Bo. Ja, fönstren är verkligen vackra ... Lycka till med bloggen. Kram Ulla

svart vitt och rött sa...

Jag kikar alltid in till din blogg så jag hoppas verkligen på en fortsättning! Bloggtorkan kommer nog för alla då och då :-) Snart kommer inspirationen igen ska du se.Så mycket snyggt det finns att köpa till både inne och ute... fin inspiration! Ha det gott!

House and Garden by Bia sa...

Såå härliga bilder på uteplatser !!!
Hoppas du har det bra!!!
Kram bia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...