30 juli 2013

En promenad i Cervia
Cervia är en liten hamnstad som ligger ut mot Adriatiskahavet. Stadens centrum är trevligt och farmförallt runt omkring hamnen hittar man flera trevliga matställe med härlig atmosfär.

Vi promenerade till hamnen en kväll och gick då förbi en mysig marknad som låg vid vattnet. Där fanns lite allt möjligt, grönsaker, frukt, smycken, böcker, tvål, skor mm. De små tjejerna gillade detta. Sedan gick vi förbi en charmig gata med läckra restauranger och barer med uteserveringar nere vid kanten av hamnen. Det var inte långt mellan stolen och vattnet, ett ögonblick och stolen kunde ramla ner. På dessa platser skulle man nog passa sig för att dricka för många drinkar. :)  Men väldigt charmigt, eller hur? 

En mysig promenad innan en god middag på hotellet.....

Nu får jag nog vakna upp från denna dröm och ta tag i saker här hemma, måste iväg och fixa några ärenden. Nu kan man ju inte bara sätta sig ner till dukat bord längre. Åh så skönt det var! 

Ha det så bra idag vänner,
3 kommentarer:

Jennica... sa...

Underbara bilder! Ni verkar ha haft en härlig resa!

Sv: Jag har börjat jobba igen, men vet du, vi får nog vänta med lunchen till nästa vecka, om det är ok. Jag ska börja på nytt jobb på torsdag (bara en sk utlåning i 8 månader, men ändå) och har luncherna uppbokade här både i dag och i morgon. Massor som ska avslutas och många som vill prata! :)

Men supergärna nästa vecka! Om du kan och har möjlighet!

Kram!

H`s enkla vardag sa...

Vilken härlig resa. Underbara bilder.vi var i caorle i somras som också ligger i adriatkusten. Men jag vet inte riktigt vart ert ställe låg. Men visst är Italien mysigt!?
Kram helena

svart vitt och rött sa...

Åh, så mysigt! Det är en speciell känsla att vara utomlands... atmosfären och allt... Supermysigt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...