10 juli 2013

En solig dag i Båstad
Vilket underbart sommarväder vi hade igår, sommar när den är som bäst! 
Vi åkte till Båstad på förmiddagen med familjen för att titta på tennis och insupa den härliga stämningen där. När vädret är så vackert är det verkligen urmysigt i Båstad, det är sommarkänsla! Eftersom det var så varmt kunde vi inte sitta så länge i taget på läktaren. Vi tog en paus vid lunchtid, gick till Peppes Bodega och åt deras goda pizza, så mysigt. Vi var i Båstad samtidigt som min syster och svåger så vi passade på att äta lunch tillsammans. Senare gick vi ner till stranden för att se när HIF tävlade i Beachvolleyboll. Där var härlig stämning med hög musik och mycket folk, barnen gillade detta och tyckte det var jätte kul. Dessutom vann HIF hela tävlingen vilket ju var extra kul. 
Barnen ville även svalka sig i havet, så då satt vi på stranden och njöt en stund i solen.

Senare på eftermiddagen såg vi en match med legenderna Mats Wilander, Thomas Johansson, Mikael Pernfors och Simon Aspelin. Det kallar jag underhållande tennis och vilken bollkänsla de killarna har! 

Efter matchen åkte vi förbi vänner i Båstad för att säga hej och barnen ville så gärna bada i deras pool. De har ett charmigt sommarhus med en mysig veranda och ett stort trädäck med pool och utekök. På verandan har de en härlig lounge grupp i rotting och stilen går i New England. Vi satt på den mysiga uteplatsen och pratade när barnen badade. Eftersom vädret var så fint och sådana kvällar är lätträknade så åkte vi tillbaka ner till Båstad och åt en enkel kvällsmat på stranden. Bilder från denna kväll visar jag imorgon. 

Hoppas ni också hade en fin dag i solen igår.

Kram
Annette
   


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...