2 december 2012

Gårdagens jubilar

 
 
 
 
Igår fyllde min syster C 40! Hon har tvekat och velat fram och tillbaka om hur hon skulle göra, fest eller inte... kanske det blir en fest längre fram. Ganska nära inpå den stora dagen planerade vi att hitta på något på hennes födelsedag. Det enda hon visste var att hon inte behövde tänka på något alls, bara att hon skulle vara klar vid 11 tiden på förmiddagen.
 
Min familj och mormor & morfar träffades vid färjorna och tog oss till Helsingör där vi bokat bort. Vi tog en båt innan så att vi skulle vara på plats när C med familj kom. De hade även med sig farmor. C trodde nog att de skulle ut på en utflykt bara deras familj och farmor.
Så när de dök upp på restaurangen och vi redan var där, blev hon såklart mycket överraskad. Kul!
 
Vi åt goda smörrebröd och drack dansk öl till. Under lunchen ställde vi några frågor till C från förr med tillhörande foton. Hon var riktigt duktig och klarade nästan alla.
Det blev en super mysig eftermiddag och alla var nöjda.
 
Sedan bar det av hem igen, för att förbereda nästa aktivitet. Vi skulle varit hos oss och haft middag, men eftersom vi har målare hemma, passade inte det tyvärr. Vi fick istället vara hemma hos C själv. Men hon behövde inte fixa något, vi dukade fram allt och gjorde det enkelt för oss. Det serverades skaldjur; hummer, kräftor, räkor och en mängd tillbehör.
Det var fantastiskt gott, men så mätta vi blev....
Det hade nog inte behövts någon paj eller lasagne som mormor gjort. :)
 
En mysig dag!
 
Annette
 
 
 
Här blir hon överraskad!
 
 
 
 
Mysigt ställe med god mat, Madam Spunk i Helsingör
 
 
 
Här skålar vi i Champagne innan kvällen mat 
 
 
Fantastiskt god hummer
 
 

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen tack för en riktigt mysig dag. Och jag överlevde ju trots att jag nu är tant;) Kram sys

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...