4 februari 2016

Dagens energikick


Petter Stordalen, Nordic Choice Hotels


Senaste tiden har jag varit på en hel del föreläsningar. Många har handlat om positivt tänkande, att må bra och att följa sitt hjärta. Många föredrag säger ungefär samma sak, men de twistas på olika sätt. Det är både bra och nyttigt att höra dessa saker från olika infallsvinklar och bli påmind.

I eftermiddags var jag och en kollega inbjudna till ett seminarium som Nordic Choice hotell anordnade. En mycket trevlig och inspirerande eftermiddag - wow vilken energikick!! 

Första föreläsaren ut var Örjan Strindlund från Coachpower.
Hans föreläsning var otroligt bra och inspirerande. Den handlade om att hitta sitt "core", det är då man är som lyckligast och då man presterar som bäst. Målet måste ju ändå vara att hitta sin passion och kunna arbeta med det. För det är nog tyvärr alldeles för många som inte jobbar med sin passion, utan bara något som känns ok eller t.om något man vantrivs med.
Summan av kardemumman;
Trivs man med det man arbetar med, så blir det också bättre resultat, både som anställd och som egen företagare.

Örjan och hans fru Malin driver företaget Coachpower tillsammans och de har 5 gemensamma barn.
De har coachat många företagsledare och politiker genom åren med fantastiska resultat.

Föreläsning nr 2 var med Ulrika Rosén, Director of passion på Nordic Choice Hotels. 
Även detta en super bra och inspirerande föreläsning där Ulrika berättade om hur de arbetar med ledarskap inom hotellkedjan. Hotellkedjan har gjort och gör fortfarande ett imponerande arbete med fortsatt fantastiska resultat. 


En givande eftermiddag på många sätt och med mycket energi.

Tack! Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...