10 augusti 2013

Mysiga Råå
Idag har dottern lekt hos en kompis som bor på mysiga Råå. I eftermiddags när jag skulle hämta henne gick vi en liten promenad till hamnen med barnen. Det var nämligen Ven runt idag, så det var ju ganska mycket folk som flanerade där. På vägen besökte vi även den lilla söta sommarbutiken som My habitation har. Tyvärr är det sista dagen imorgon söndag som den har öppet. Men de har ju webbutiken där de fina produkterna också går att köpa. Jag tar nog en sväng dit imorgon igen, funderar på att köpa ett par saker.

Idag har vi varit ganska trötta får jag erkänna, vi hade vänner på middag igår. Vi hade en mycket trevlig och kul kväll och kunde sitta ute hela natten på verandan med massor av tända ljus. Det blev ganska sent, men det är det värt när det blir en lyckad kväll. 

Ikväll blir det därför tidig godnatt. Men jag kan inte låta bli att tänka på en vän som för ett par veckor sedan var ute med några tjejer sent på fredagen, sedan middag hos vänner på lördagen som också blev sen. På söndagen skulle de ha gäster, då kan vi snacka om att hon nog var ganska trött på måndagen, eller?
Det hade jag varit i alla fall. Men vad gör man inte för lite roligheter.... sova kan vi ju göra när vi blir gamla.

God natt på er,
Dukningen från igår innan gästerna kom
1 kommentar:

Anonym sa...

Ja visst är den butiken mysig och har så fins saker.
/Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...