7 augusti 2013

Min moodboard


Inspirationsbild från Slettvoll


Som jag nämnt tidigare så var inredningen på hotellet vi bodde på allra först i Cervia lite omodern, men stämningen och personalen var underbar. Därför känner en inredningsintresserad som jag att det ju är lite synd att inte de har alla delar, tänk så fantastiskt det skulle kunna bli. Jag och säkert många med mig går ju mycket på hur hotellet ser ut, att det är fint och trivsamt. Dessutom är det ju många hotell som marknadsför sig via internet och hittar sina kunder på detta sätt och då är det ju viktigt att ha säljande bilder.

Jag har gjort en moodboard på möbler och inredning som jag skulle ha valt till detta hotell om jag hade fått inreda det. Basen på hotellet är helt ok, men färgerna går i aprikos och grönt och känns lite 80-tal. Så på ett ganska enkelt sätt går det att fixa till med nya möbler, nya överdrag på soffor och gardiner i mer moderna klassiska färger. Jag hade valt färgerna linne, svart, vitt, mörkgrått och med detaljer i svart och silver. Spegelväggen i foajén hade jag tagit bort och istället hängt upp 1 eller 2 stora speglar med svart bred ram.  


Så här ser hotellet ut idag....


Vi satt här många gånger med en kaffe, efterrätten, en drink eller spelade kort och hade hur mysigt som helst.  Men det skulle kunna bli ännu mysigare med rottingstolar och tillhörande bord. På ett par ställen skulle det även kunna stå någon loungegrupp med soffa och fåtöljer. Ungefär i den här stilen ser jag hotellet. Möbler i kolonialstil med modern klassisk touch. 
Korgstolar och mörkgrå klädda stolar inomhus och korgstolar utomhus. Vackra tyger i varma färger och kuddar i passande toner. Eller vad tycker du?

Vackra miljöbilder från Slettvoll.no

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad snyggt det blir när du "gör om". Du får skicka din moodboard till hotellet : )
(jag menar det)
Du skulle gärna få inreda mitt hus också. Är så less på att jag hamnade i ek-svängen. Det har blivit alldeles för mycket.Skulle gladeligen byta ut allt.Gillar din stil väldigt mycket.
Hälsningar Ylle

Hemma på Sjuan sa...

Jag håller helt med dig! Hade blivit jättesnyggt med de sakerna du visar moodboarden, de skulle anlita dig till inredningen!
Mycket snygga möbler hos Slettvoll, kram Suss

Life's Silverlining and I sa...

Håller med Ylle, skicka din moodboard till hotellet! Superfint! Kram Nilla

Jennica... sa...

Hotellinredare - kanske en ny karriär?! ;)
Tack för senast - supertrevligt! Det gör vi absolut om snart igen.
Kram!

ANNETTE sa...

Tack, så snäll du är! Vårt matbord var i ek innan, det målade jag vitt. Ett tips om du vill förändra utan att det behöver kosta så mycket.
Ha en härlig helg

ANNETTE sa...

Tack, jag kanske kontaktar hotellet och ser vad de säger.
Trevlig helg!
Kram Annette

ANNETTE sa...

Tack, ni är så snälla!
Kram

H`s enkla vardag sa...

Oj vilken snygg smak du har och jag håller med övriga. Skicka bilderna till hotellet och ge dem ett förslag som du gillar..
Kram Helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...