7 september 2014

Sommarfest vid havet
I fredags var vi på detta vackra stället. Det var årets sommarfest med jobbet, och bättre festplats får man ju leta efter när vädret är så vackert. Förra året var jag med i festkommittén, men i år var det 4 andra som höll i kalaset, så det var skönt att få slappna av och bara bli uppassad. När vi kom fick vi bubbel och vi minglade här ute. Sedan god middag och underhållning som senare avslutades med drinkar, band och dans....
Jag hann ta en bild med min mobil, men tyvärr gick den sönder sedan, så jag har inga bilder från kvällen. Hoppas det var andra som tog lite bilder från kvällen. Bilderna jag har med i detta inlägget har jag hämtat från Sillen och Makrillens hemsida.

En kul kväll med kollegorna, men kan erkänna att det var lite tungt igår. Det där med drink är ju så gott just då, men känns inte som en lika bra idé dagen efter. 

Efter sonens träning idag planerar vi att åka till Vasatorp gk och titta på Helsingborgs Open. Det är sista tävlingsdagen och vädret är toppen för en sådan aktivitet idag.

Ha en fortsatt trevlig söndag,


1 kommentar:

Jennica... sa...

Tack för idag! Jättemysigt att ses, alltid lika trevligt. Och gott! :)
Kram Jennica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...