15 juni 2014

Stämningsfull skolavslutning
I torsdags hade våra sötnosar skolavslutning i vackert soligt väder. Dagen började med en en mysig och stämningsfull stund på skolgården där klasserna underhöll med dans, musik och sång. Sedan samlades föräldrar och barn i respektive klassrum för avtackning och utdelning av fika biljetter. Efter tårta/glass, saft och kaffe åkte vi vidare för lunch på Trivas på Råå. Vi fick bord inne på deras innergård, där är verkligen super mysigt. Det var mycket folk och tog ganska lång tid innan vi fick vår mat,  men när den väl kom var det jätte gott och alla blev mätta och nöjda.

Vi hade lite bråttom sedan för att hinna hem till Emmie och Noels tennis kl. 15, men vi hann. De spelar på utebanorna nu under sommaren, och när vädret är så här är det ju härligt med ute tennis.

Nästa aktivitet på schemat var kusin Noels avslutning på dagis. På samma dagis har ju Elias,  Emmie och kusin Noel gått, så det kändes naturligt att vara med även när Noel slutade. Vi hade picknick med och kunde sitta på filar och mysa i solen. Tänk att vi hade sådan tur med vädret hela dagen, det blir ju liksom lite annat när vädret är skönt.

En härlig dag på alla vis med god stämning och glada barn.

Solen skiner även idag och det sur ut att bli en härlig varm dag. Kanske kan bli en sväng till stranden, vi får se.....

Ha en skön söndag alla bloggläsare.

Kram
    Annette  Planering av lek på dagis


Kramgoa små barn


2 kommentarer:

Jennica... sa...

Härliga bilder!! Skönt för barnen med sommarlov!
Lunch...vad sägs om den 26:e eller 27:e?
Kram Jennica

Jennica... sa...

Pålsjö matbar låter perfekt!
Du kan inte den 27:e...? Jag har fått ett par möte den 26:e, det funkar men blir lite tight med tiden.
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...