28 juni 2014

S E M E S T E R
Jippie, nu har jag  S E M E S T E R!  Så skönt, nu ligger 4 härliga veckors ledighet framför oss.

Semestern inleddes med att vi hade vänner på middag igår kväll i härligt sommarväder. Jag trodde inte så mycket på vädret tidigare på dagen, men sedan sprack det upp och blev soligt och skönt och vi kunde sitta ute hela kvällen. Jätte mysigt....

Idag sov vi ganska länge, hade en lugn morgon med sen frukost och en stund framför teven. Det var skönt att inte behöva passa någon tid idag, då känns det som semester.  

Mormor och morfar kom på fika lite senare på eftermiddagen, och även då kunde vi sitta ute. Vädret har varit lite konstigt idag, lite regn, lite sol och lite åska i luften. 

Efter en god middag ute på verandan är det fotbolls VM som uppehåller familjen ikväll, och då passar jag på att blogga. Det där med fotboll är inte riktigt min grej. 


Trädgården vid vår fikahörna


Vår fina Clematis växer så att det knakar


God förrätt som sonen önskade idag


Rårakor, skinka och griljerad brieost. Recept hittar du här
3 kommentarer:

Jennica... sa...

Åhh, härligt med semester! Ha det riktigt skönt nu och hoppas ni får en riktigt superduper bra resa!
Kram Jennica

Anna sa...

Åh, det där såg ju riktigt gott ut ! Vilken fin blogg du har ! Jättefina bilder ! Är det en berså ni har som fikahörna ? Vi håller nämligen på att återskapa vår därför lite nyfiken :)
Kram Anna

ANNETTE sa...

Hej Anna,
Tack för dina värmande ord, kul att du gillar min blogg! Ja, det är en berså vi har i hörnan. Vi har en spaljé med klätterrosor som skärmar av fika hörnan. Något som också är fint är att plantera syrén buskar som väggar i en berså. Lycka till med er fikahörna och ha en fortsatt skön sommar.
Kram Annette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...