14 september 2013

Nu vet jag....

 
 
 
Det var tydligen lite för svårt att hålla sig borta från bloggen. Helst när vi varit i skogen och tagit lite roliga bilder. Idag var vi nämligen med familjen, mormor & morfar och kusinerna i skogen för att leta svamp. Vi hittade inte så mycket, men det var mysigt att komma ut i det härliga vädret. Vi hade såklart med oss goda mackor, varm choklad och kaffe, så det var ju hur mysigt och gott som helst, nästan det bästa med utflykten.
 
  I skogen kom jag på vad jag ska göra med min blogg, men jag återkommer om det inom kort. Jag kan inte vänta så länge som 1-2 månader med att blogga. Jag tycker det är så kul att fotografera och kan därför inte sluta med bloggandet. Men jag kanske inte kommer att blogga varje dag, kanske varannan, var tredje dag istället. Vi får se.
 
Men titta gärna in snart igen, jag kommer inom kort med mer information.
 
Önskar er en härlig helg,
 
Kram
Annette
 
 
En snigel mumsar på en svamp
 


Barnen leker och hoppar


Fikapaus i skogen

Vissa grillade korv

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så glad jag blir att du fortsätter med din blogg! Kul!
Hälsn. Lena

Anonym sa...

Kära Annette! Underbart att hitta ett nytt inlägg på din blogg! Tack! Kram Ulla, Halmstad

Jennica... sa...

Vad spännande! Nu blev jag ju väldigt nyfiken! :)
Själv har det blivit lite si och så med bloggandet. Det är verkligen full rulle "i livet" och det är svårt att hinna med. Men det ska bli mycket spännande att höra om vad du har för nya planer med bloggen!
Kram!

Livsnjutaren sa...

Vilken fantastsik utflykt! Några timmar i skogen är som en lisa för själen. Och du? Jag tycker inte du ska känna någon bloggpress, att blogga ska vara kul. Gör en paus om du känner för det, bestäm dig för att blogga kanske en eller ett par gånger i veckan om det passar dig bättre. Det är inte antalet inlägg som räknas vet du, och vi är här. Själv skriver jag bara när jag får inspiration, i början hade jag lite mer press. Nu har jag hittat min bloggtakt, det blir oftast var femte eller sjätte dag, men känner jag för att göra ett lite längre uppehåll, ja, då gör jag det. Men sluta för guds skull inte!:-) Ha en riktigt fin kväll. Kramar från ett hotellrum i Aberdeen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...