16 september 2013

Höstkollektion hos SLETTVOLL
Jag har ju visat bilder från Slettvoll flera gånger tidigare, och jag säger det igen, jag älskar deras kollektion. Höstens nyheter är minst lika smakfull som tidigare, nu med mörkare inslag och härliga toner. Vardagsrummet ovan är så inbjudande och trivsamt, med möbler runt hela bordet och en mysig matta under. I bakgrunden syns vackra spröjsade fönster i svart, lite annorlunda jämfört med de traditionellt vita, men lite kaxigt och passar in med övrig inredning. Slettvoll har verkligen en känsla för stil, och jag hade lätt kunnat möblera mitt hem med många av deras möbler.

Må så gott,

Snyggt också att bryta av med en annan färg, som här smutsigt senapsgula fåtöljer i allt det mörka.


En sådan här grupp skulle jag vilja ha plats för i vårt hus, så trivsamt och vackert. Snyggt med ljusa möbler i ett annat rum om inredningen intill är mörk.
Jag hade inte tackat nej till detta vackra sovrum. Urläcker hög sänggavel klädd i mörkt tyg som matchar gardinerna. Lakan och kuddar i toner som passar in och bara ser så inbjudande ut.   


Ännu mer vackra lakan.... Jag skulle gärna vilja vinna ett vackert lakan i tävlingen som Slettvoll har just nu på Instagram. Hoppas hoppas....  6 kommentarer:

svart vitt och rött sa...

Inspiration är alltid välkommet! Spännande att höra mer vad du funderar kring med bloggen... Ha det gott!

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Åh jag håller verkligen med. Slettvoll levererar så vackra möbler. Kram Victoria

Lisa sa...

Riktigt snyggt, gillar färgerna som kommer nu, elegant o ombonat.
Ha en härlig kväll!

Jennica... sa...

Hmm...funderar en del över hur jag ska göra mitt sovrum mysigare och det verkar helt klart som att många kuddar "is the trick"!! :)
Kram!

Wilma sa...

Otroligt snyggt, härligt med inspiration!

Emelin sa...

Riktigt fint! Vart kan jag hitta liknande dörrhandtag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...