15 maj 2016

Inredningsinspiration från Malmö Modern
Ännu en helg har gått och tiden bara rusar fram.... Hinner inte med allt jag vill känns det som. 

Dessutom har ju vädret varit så fint senaste tiden, och då vill man ju inte vara inne. Då gäller det att passa på att njuta av solen.

Men igår var det inte lika fint dock. Så istället för en tur till Tivoli i Köpenhamn, så åkte vi till Helsingör och åt en god lunch på mysiga Madame Sprunk. Efteråt gick vi en liten runda och barnen fick en glass. Det var ganska kyligt, så vi blev inte så långvariga.  

Kvällen spenderades vid teven faktiskt, efter lite god mat. Vi såg schlagerfestivalen, det kändes ganska lagom. Petra Mede och Måns Zelmerlöw gjorde ett bra jobb, men om rätt låt vann kan jag inte påstå. Den var ju riktigt kass..... 
Jag har svårt för ballader, helst i detta sammanhanget, jag vill hellre ha lite fart och fläkt. 
Mina favoriter var Belgien och Spanien. 


Jag tänkte bjuda på lite inredningsinspiration idag. Förra veckan var vi på studiebesök i inredningsbutiken Malmö Modern (tidigare David design). En butik fylld av inspiration och coola möbler. Jag gillade inte allt, men de hade en hel del fint och annorlunda.

Några av mina favoriter var stolen på bilden ovan. En super skön och snygg stol i olivgrön sammet av märket GUBI. De hade snygga lampor och bord också. Bland annat marmorborden nedan, super fina i olika storlekar och färger. Och deras lampor gillar jag skarpt.

Det var roligt att se och få lite nya ideér och tankar till projektet vi arbetar med på kursen. Inte mycket tid kvar nu. Allts ska presenteras nästa vecka, så det börjar bli lite stressigt.... 


Kram
Annette
   

Hittade även dessa snygga mattor, Beni Ourain. 
.... och dessa vackra fat och skålar i märket PURE. Passade perfekt till de olivgröna stolarna. Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...