8 maj 2016

Härliga dagar i sommarväderVisst är det lika härligt och förvånande varje år. Ena veckan är det hagel och svinkallt och nästa är det sommarvärme och sol. Precis så var det ju faktiskt denna helgen jämfört med förra helgen. 
Och tänk att vädret prickade in denna långhelg när de flesta varit lediga. Såå gött. 
 Som vanligt har F jobbat mycket även denna helgen. Men så blir det eftersom det är högtryck för hans företag nu. Det är många som vill ha öppningsbara tak, parasoller och annat för uteplatsen.
Men vi kunde njuta av vädret ändå, och jag vilade faktiskt en del med tanke på min hosta och förkylning som inte riktigt vill ge med sig.... 

Vi har hängt mycket i trädgården, ätit lunch och fikat ute. Och på morgonen, att bara kunna gå ut och sätta sig på verandatrappan i solen med en kopp kaffe, det är livskvalitet. 

Och en del kul har vi hunnit med ändå. I fredags var vi på Barfota by the sea med goda vänner. Vi bestämde det innan i veckan, men inte helt säkert med tanke på om F kom hem i tid från en kund. Men det gjorde han, så vi kunde ses där i det vackra vädret. Det perfekta stället för en god middag precis vid stranden. Vi hade en toppen kväll, åt super god mat med god dryck till. 
Barnen hängde lite på stranden och det kändes verkligen som en sommarkväll. 
Sådana kvällar är härliga att kunna tajma in. Den lever vi på länge... 

I lördags blev vi hembjudna till vänner på grillning, och det var också jätte mysigt och gott, 
Det blir så bra när det funkar att vara spontan. 


1 kommentar:

Hemma på Sjuan sa...

Härliga bilder! Visst är det skönt med dessa dagar men det kan ändra sig snabbt tyvärr... Ha en bra start på veckan, kram Suss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...