16 mars 2015

Moodboard - vår terass
Tidigare visade jag en moodboard på vårt sommarboende inomhus. Nu tänkte jag visa lite inspiration och tankar kring vår terass
Nästa gång vi åker till vårt sommarparadis, ska vi leta efter möbler till terassen. Det är ju såklart kul, men samtidigt svårt. Vi är ganska överens om hur vi vill ha det, men frågan är om vi hittar det vi önskar. Den övre bilden är ju bara sååå mysig, eller hur? För att kunna få den mysiga ombonade känslan krävs en del växter. Jag skulle gärna vilja göra en rabatt i ena delen av vår terass och plantera några olivträd mm. Jag vill även ha några stora krukor med träd och växter som delar in terassen i olika rum. Men det får ta sin tid, och komma efterhand. 

Och så var det de där möblerna, det finns ju så många olika fina stilar.


Här är favoritmöblerna, från Slettvoll, de är så fantastiskt snygga enligt mig! Klassiska och snygga, men ganska dyra tyvärr. 
Jag tycker även denna stilen av möbler är fin och kan passa på vår terass.Fint också att ha en pergola med fina lyktor hängandes...Även den marockanska stilen är tjusig och stilfull....Eller klassiskt och sobert - det tröttnar man aldrig på...


Jag har gjort en moodboard på hur jag skulle kunna tänka mig terassen. Det är bra att få upp allt på ett ställe, så ser man lättare hur det ser ut tillsammans. 
Men det kan ju ändra sig många gånger längs vägen innan vi är klara. Och så ska det ju få vara. 

Jag återkommer med bilder längre fram när det finns något att visa. 

Tjingeling!1 kommentar:

Jennica... sa...

Men oj så mycket fint!! Om det nu bara kunde bli fint väder också! :)
Kram Jennica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...