6 december 2013

Stormen Svens framfart


Hoppas ni har haft en  bra fredag trots den otäcka stormen och snöyran. Tyvärr har ganska många drabbats och mycket har förstörts där ute. Jag är så tacksam att vi har ett mysigt hus att krypa in i och bara behöva höra vinden utanför. Dessa kvällar är det extra mysigt och skönt att kunna värma sig framför brasan och ha massor av tända ljus överallt. 

Apropå ljus skulle jag egentligen varit i Vallåkra ikväll på vår årliga ljusstöpning. Men eftersom vädret fortfarande var blåsigt och det började snöa, ville jag inte bege mig ut på vägarna. Synd, för det är en mysig tradition vi gör varje år tillsammans ett gäng glada tjejer. Men men, det får bli nästa år.
Det blev istället en mysig hemmakväll med god mat och ett glas rött som sedan avslutades framför teven. 

Nu ska jag läsa lite i min bok, sedan är det  g o d   n a t t. 

2 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Mysigt med hemstöpta ljus.....vi har fått 3 dm snö och det är såå mysigt....var på julmarknad idag ;)))...juligt med snö på marken då ;)...........ha det så bra och trevlig andra advent i morgon ;))
Kram bia

Livsnjutaren sa...

Så trist att Sven satte käppar i hjulet för den trevliga traditionen. Hoppas allt är över för den här gången och att vi snart kan fira en fredlig och rofylld juletid. Kramis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...