24 november 2013

Moodboard gästtoa
Hej alla som tittar in här! Hoppas ni har haft och har en bra helg.
Det har varit lite dåligt med inlägg här på bloggen, men det har varit lite mycket med allt möjligt, så tyvärr har jag inte hunnit eller orkat. Ledsen för detta.....

Igår hade vår skola öppet hus, så båda barnen gick i skolan mellan 8.30 och kl.11.30. Efteråt hade skolan julbasar och underhållning, så en stor del av dagen gick till detta, men en mycket trevlig och mysig dag. Vi har en fantastisk skola med många engagerade lärare och föräldrar. 
Senare på eftermiddagen var vi  bortbjudna till  mormor och morfar där vi firade mormor som fyllt år. Vi fick en fantastiskt god middag och sedan smaskig dessert. Mysigt....

Barnen har varit på olika aktiviteter idag och nu är sonen på bowling kalas. Jag har plockat och rensat lite här hemma, vädrat täcken och bäddat rent i alla sängar (härlig känsla). 
Förra veckan fixade vi ju till gästtoaletten, den fräschades upp med lite färg och nya lister. Idag städade jag toaletten, så nu ska den bara piffas lite, det roligaste. Jag hittade många fina saker på nätet och klickade hem en badrumsmatta, handduk, ljuslykta och korg på HM Home. Nedan har jag gjort en moodboard på dessa saker och lite annat som skulle kunna bli fint på vår lilla toa. 

Ha en fortsatt mysig söndag,Handduk, badrumsmatta, korg, ljuslykta från HM home. Krok från Indiska. Hylla från Qvesarum.2 kommentarer:

svart vitt och rött sa...

Snyggt kombinerat! Det där kommer att bli bra!!

Jennica... sa...

Känner igen det där med att inte riktigt hinna med bloggen! Det är ju så synd, eftersom det är så roligt... Några fler timmar per dygn skulle man ha!
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...