13 april 2013

Fika med mini Cupcakes
Nu är det några dagar sedan jag bloggade, men det har varit full rulle denna veckan med säljkonferens mm. 
Vi har haft inspirerande och bra dagar och säljarna var nöjda med upplägget denna gång. Vi hade Oscarsgala i onsdagskväll och den blev riktigt lyckad!! Kul när det blir uppskattat. 

Idag har vi promenerat i Bjärred bland alla vackra hus och lagt broschyrer om öppningsbara tak i brevlådorna. Det börjar nämligen bli hög tid att beställa om man vill hinna få dem till sommaren.

När vi kom hem ville barnen leka med kusinerna så de kom hit på lite fika. Det bjöds på mini cupcakes som  jag bakat tidigare och hade i frysen. Jag behövde bara blanda ihop frostingen och spritsa. Det blev en med vanilj och en med chokladsmak. Jag är ingen direkt kakälskare, men måste säga att dessa små var riktigt goda och så lagom i storlek. Så naggande små att man lätt kunde äta två. :)

Ikväll blir det lugnt och skönt med god mat och mys framför teven. Kusinen är här och ska ha sovis hos E, så dem fixar och bäddar för kvällen nu. Mysigt!

Önskar er en mysig lördagskväll!

  

3 kommentarer:

Life's Silverlining and I sa...

Gud vad smarriga dessa såg ut! Konferensdagar brukar bli väldigt intensiva. Kram Nilla

Hemma på Sjuan sa...

Åh så goda de såg ut! Inte lätt att hinna med allt allra helst inte med ett intensivt jobb... Hoppas du får en bra start på veckan, kram Suss

Jennica... sa...

Nej, inte är det lätt att hinna med allt! Kom ihåg att stanna upp och andas ibland.
Och det där cupcaksen såg ju himmelska ut! :)
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...