15 februari 2013

Sneak peek i sovrummet 
Äntligen!
 
Jippie, igår kom gardinerna med posten. Som jag har väntat på att få ta tag i vårt sovrum!
 Så det var bara att sätta igång med att stryka alla de 6 längderna under kvällen igår och hänga upp. Det blev ljust, fint och ombonat, riktigt snyggt med mycket tyg. Som ni ser har jag gardinstången högt upp nära taket, så tycker jag att gardinerna bör hänga. Jag använder fingerkrokar som hakas fast i öglor som glider på en skena. Både för att det är snyggt, och för att kunna dra för gardinerna på kvällen istället för en rullgardin. 
 
Nu när gardinerna är på plats är det lättare att se hur jag vill ha den övriga inredningen.
Jag behöver något fint i fönstret, snygga kuddar i sängen och eventuellt ett överkast som bryter mot allt det vita. Jag har nog nämnt det innan, men jag vill även hitta en snygg tapet till en vägg för att bryta av mot allt det vita. Men en sak i taget, Rom byggdes ju inte på en dag...
 
Jag återkommer med fler bilder när jag har fixat och piffat lite mer....

 
Ha en bra dag!
Annette
 

 


7 kommentarer:

Päivi Lemström sa...

Very NICE blog! Have a pleasant weekend.
Xx

creando sa...

Håller fullständigt med! Allra finast när gardiner är enkla och vita och hänger i skena från taket. Har likadant i vårt vardagsrum och älskar det :)

Ha en fin helg!

Jenny Engberg sa...

Jättesnyggt att ha gardinerna så, lite hotellfeeling liksom...:)

Trevlig helg!

kram/ Jenny

Lotta i USA sa...

Tack gulliga du för din hälsning!

Och så mycket läckert här hos dig. Love it!

Västindien är fantastiskt på många sätt. Det finns flera öar att välja på och om man vill kan man besöka flera då de ligger nära varandra. Varje ö har sin egen personlighet. Vi kryssade den här gången från Fort Lauderdale med Celebrity Cruises och besökte bland annat St.Thomas, St. Kitts, Barbados, Dominica och St. Marten.
Jag tyckte om allihopa men kan varmt rekommendera St. Thomas (med en av världens finaste stränder), Barbados och St.Marten. Det går att flyga mellan öarna. St. Barts är jättefint också. Barbados har härliga hotell och bjuder på en vacker och varierande natur.

Stor kram
Lotta

Home2tiny sa...

Gardinerna är superfina. Är själv på jakt efter några till sovrummet, var hittade du dina? Ha en härlig lördag. Kramisar Tina

ANNETTE sa...

Tusen tack för alla tips!
Kram till dig

ANNETTE sa...

Tack, ja visst blev de bra!
Jag köpte tyget på Ikea och de sydde upp längderna också. Blev både bra och mycket prisvärt.

Detsamma till dig, ha en bra lördag!
Kram Annette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...