4 juli 2012

Onsdagen den 4 juli


Igår på lunchen hämtade jag några tapetkataloger för att ta hem och titta lite mer ordentligt, och bara känna att jag har börjat. Det är så svårt när det finns så mycket fint att välja på. Ska jag hålla mig till en färg, eller vara flexibel så att många nyanser passar till? Ska det gå i svart, brunt, vitt eller en rolig färg? Svåra val, men vilka i-landsproblem, eller hur?
Min kära vän T har precis tapetserat 3 eller 4 rum, på löpande band känns det som. Jag kan inte förstå att hon kunnat välja ut tapeter så snabbt och orkat tapetsera på så kort tid. Men det är otroligt bra gjort T! 
Jag tapetserade 3 rum innan, men under en längre period. Nu ska jag snart på det igen, efter att ha vilat mig i form. Nu vill även vi få vårt sovrum mysigt och inbjudande. Tapeten väljer vi troligtvis först, sedan gardiner och matta. Vi behöver även hitta smalare nattduksbord som tar minimal plats. Om någon av er vet var jag kan hitta små nätta nattduksbord får ni gärna höra av er. 

Nu ska jag snart iväg till Båstad och jobba!
Trevlig onsdag kära ni!

1 kommentar:

Therese sa...

Fina vän... Valen har varit makalöst svåra! Dom har tagit tid (i alla fall i min värld!). När jag äntligen hittat det jag sökte och visste i mitt huvud att jag ville ha så var det bara att sätta igång!!! Dock satt jag helt uttömd på energi igårkväll, framför datorn och förstod inte varför jag kände mig trött?? ;) En tapet kvar...

Det blir en sådan förändring och jag älskar det. Hade kunnat tapetsera överallt!!!

Ett stort lycka till! Du är ju så duktig och det kommer bli precis lika fint och bra som i de andra rummen. Stor kram T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...