26 maj 2012

TrädgårdspysselÄnnu en varm och härlig sommardag, idag med en del pyssel i trädgården. Jag inhandlade lite växter som jag sedan planterade i krukor, en avkopplande syssla som jag uppskattar mer och mer faktiskt.
Vi har en favorithörna i trädgården där vi har en vit trädgårdsgrupp, här sitter vi ofta eftersom det är den soligaste platsen på tomten. Men för några år sedan, en kort tid efter att vi flyttat in i huset var vi inne på att ta bort häcken precis i denna hörnan för att kunna göra en parkering för våra bilar. Man kan ju undra hur vi tänkte där. Det går ju faktiskt bra att ha bilarna på gatan utanför. Idag är vi oerhört glada över att vi ändrade den planen och använder denna solfyllda plats betydligt smartare.

Ikväll hade vi födelsedagsmiddag (grillning) med mormor, morfar, moster, svåger, kusiner mm. Så härligt att kunna sitta ute hela kvällen och massor med tända ljus.

God natt!  

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, man måste "bo in sig" innan man riktigt vet vad man ska göra för några förändringar. Annars kan det bli helt tokigt. Vi anlitade en trädgårdsarkitekt när vi skulle göra om hos oss. Bra med andras infallsvinkel på olika idéer.

ANNETTE sa...

Hej! Tack för ditt inlägg. Nu i efterhand tror jag att en arkitekt vore ett bra alternativ för oss.
Hälsn.
Annette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...