21 april 2017

Nya utmaningar väntar
Nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev något här.
Men jag har inte riktigt haft motivationen att skriva.

Det har hänt en del sedan sist och nu pågår det en del planering och idéer formas för framtiden. 

Jag har faktiskt sagt upp mig från mitt arbete på Nestlé efter 6 roliga år.  Jag känner att det nu är dags att gå vidare och jobba med det jag brinner mest för. Jag ska nämligen starta eget företag och arbeta med Feng Shui och inredning. 

Jag ska även arbeta i min sambos och mitt företag Horeca Garden. Det blir en bra kombination, det är nämligen branscher som går in i varandra. Ute möter inne, med allt under ett tak.

Jag berättar mer när allt börjar falla på plats och när min nya hemsida är klar. 
Hoppas ni följer med mig där. 


Igår besökte jag och en väninna en super trevlig apartment store här i Helsingborg, Ballroom Blitzz. Ett trevligt och kul koncept som vi säkert kommer att se mer av framöver. 
Butiken ligger i en vacker lägenhet mitt i stan med inredningsdetaljer, kläder, skor och smycken i en härlig mix. De säljer i stort sett allt och de har även olika former av event. Exemplevis en tjejkväll där man träffas, minglar, shoppar och lyssnar på någon trevlig föreläsare. 
Verkligen ett kul koncept.   


Önskar er en härlig fredag,


Kram
Annette

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kära Annette! Skönt att höra av dig igen. Ja, man kommer till en punkt i livet, då det är dags för förändring och att göra något nytt. Och så långt jag lärt känna dig genom bloggen är jag helt övertygad om att detta passar dig perfekt - en oslagbar kombination. All lycka, Annette, hälsar Ulla.

ANNETTE sa...

Tack snälla för alltid så fina och värmande ord. Ja, det känns verkligen spännande och kommer säkert bli bra. Det känns så.
Fortsättning följer....
Ha en fortsatt bra dag,
Soliga hälsningar
Annette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...