20 november 2015

Feng Shui uppdrag


Hej alla ni som tittar in här ibland. 

Ni har kanske tröttnat med tanke på att jag inte har skrivit så flitigt senaste tiden. 
Men som ni kanske vet så har det sina förklaringar. Jag har inte haft någon ork och inspiration. 
Jag har nu gjort 12 strålbehandlingar och har bara 3 kvar, så skönt. Jag känner av en mindre brännskada och är ganska trött, annars tycker jag det går bra. Vissa dagar känner jag av det mer än andra men försöker vara och tänka så positivt som möjligt och omger mig med positiva och omtänksamma människor som ger mig energi.    

Under min sjukskrivning arbetar jag lite hemifrån, men försöker även hinna med roliga saker som jag gillar. Till exempel arbetar jag en del med mina Feng Shui uppdrag till min certifiering. Jag hoppas denna stora mastiga uppgift snart blir klar. Men det är en hel del kvar....

Under många år har jag ju arbetat med marknadsföring i olika branscher, men snart är jag färdigutbildad certifierad Feng Shui konsult. Jag längtar så! 
Jag älskar inredning och gillar både när det är trivsamt och snyggt men tycker det är minst lika viktigt att må bra i sitt hem eller på arbetsplatsen. 

Inom kort har jag möjlighet att ta tag i Feng Shui uppdrag för hem, trädgård och företag.

Hör gärna av dig om du är intresserad av en första konsultation så diskuterar vi vidare.

Önskar er en fin fredag!


1 kommentar:

Anonym sa...

Kära Annette! Så glad jag blir att DU är tillbaka! Jag önskar dig fortsatt tillfrisknande och många sköna kreativa dagar. Kram Ulla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...