18 juli 2015

Tråkig överraskning

  
Om någon undrar varför bloggbilderna ser lite konstiga ut, så beror det på att jag måste blogga från telefonen tills vidare.
 
En dag för cirka en vecka sedan när vi kom hem från stranden, så kändes det annorlunda när vi kom in i lägenheten. Fredrik frågade vem som flyttat plattan som vi spelar musik ifrån, och ingen visste. Sedan rusade han in i extrarummet där han hade sin dator, och även den var borta. Vi hade haft inbrott - hemska tanke. Usch så obehagligt att någon varit och "rotat" bland våra saker. Jag insåg att min dator också var borta, liksom mina ringar, örhängen, Elias och Fredriks klockor mm. Så arg man blir när folk inte kan hålla isär vad som är mitt och ditt, och allt jobb som det medför med polisanmälan, försäkringsärende mm. 
 
Så morgonen efter åkte vi till polisen tillsammans med en vän som pratar flytande spanska. Jag måste berömma den spanska polisens arbete, så noggranna och proffsiga de är! 
De ställde många frågor och hon skrev på datorn så knapparna glödde. En polis följde sedan med till lägenheten och tig fingeravtryck. Kändes som vi var med i en film. 
Han hittade spår hur tjuven tagit sig in, från vinden ner på takterrassen och sedan in i ett litet fönster. Avtrycken visade att personen hade använt handskar och var antagligen ett barn. Tänk att vissa uppfostrar sina barn till detta liv!! Att ta ifrån andra. 
Förmodligen har de haft koll på oss, sett att vi var turister och vetat våra tider. De har sett när vi åkt iväg och vetat att de haft några timmar på sig när vi var på stranden.
Usch och fy!!

              
 


1 kommentar:

Hemma på Sjuan sa...

Men fy så tråkigt! Hemskt att bli av med så mycket och dessutom så obehagligt att nån gått igenom alla era saker. Hoppas det löser sig. Kram Suss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...