23 februari 2014

Mysdagar i Göteborg
I torsdags morse begav vi oss till Göteborg för ett par dagars mys och avkoppling. Eftersom barnen hade sportlov tyckte vi det kunde vara skönt med lite ledighet. Både barnen och vi gillar att åka iväg och bo på hotell, det är så skönt med lite miljöombyte ibland. Vi bodde på Clarion Post, det är ett läckert hotell och ligger perfekt mitt i stan. Till barnens stora förtjusning fanns en varm pool på taket som de badade i flera gånger. Detta var nog det bästa med Göteborgs vistelsen enligt dem.

PÅ fredagen var vi på Universeum,. Vi har hört så mycket positivt om detta ställe, därför hade vi höga förväntningar. Visst var det kul, men vi trodde nog att det skulle vara mycket större och hade fler aktiviteter. Så efter 3 timmar var vi alla nöjda. Vi gick då en tur på stan och fikade. 

På torsdagskvällen åt vi en god middag på hotellet, skönt att ha nära "hem" till rummet på kvällen. 
På fredagskvällen bokade vi bord på en italiensk restaurang "Signore" på Vasaplatsen. Så fantastiskt gott! Vi beställde in olika rätter och det är ju så gott. Vi åt Carpaccio på oxe och tonfisk, pasta med skaldjur, antipasto, Mozarella caprese, bruscetta och annan pasta. Allt var super gott och restaurangen kan vi rekommendera varmt.

Idag är det söndag och solen skiner, känns nästan som våren är på väg.

Önskar er en fortsatt bra söndag! 

   

1 kommentar:

House and Garden by Bia sa...

Hoppas helgen varit bra...det har den här;)......fina bilder du visar!
Kram bia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...