26 januari 2014

En drömsoffa i läckert linnetyg!
Som jag nog nämnt innan vill vi fixa till "lekrummet" i källaren. Det ska bli ett mysigt rum för barnen att hänga i med sina kompisar. Vi sålde nyligen soffan Ekeskog från Ikea, den passade inte riktigt där. Istället är vi på jakt efter en skön hörnsoffa där många kan få plats. Här ska barnen kunna se på tv eller spela spel och musik. Men det är minsann inte så lätt att hitta en snygg hörnsoffa. Ikea har en bra och snygg soffserie som heter Kivik, men tyvärr saknas hörndel till den. 

I lördags åkte vi en snabb sväng till Mio för att kolla vad som fanns där. Efter en liten runda i butiken fick vi syn på den, där stod drömsoffan?!  En stor gedigen u-soffa med ursnyggt avtagbart linnetyg och passande kuddar till. Jag tittade på prislappen på sidan och frågade F om han kollat priset. 
Den kostar 77.000:-!! Kanske lite i saftigaste laget. Typiskt när man äntligen hittar något snyggt, då är det för dyrt. Men du som kan tänka dig soffan i annat tyg, då kommer man ner betydligt i pris och hamnar på drygt 40.000:- istället. Men det var ju linnetyget som gjorde soffan, tycker jag i alla fall.
Ja, ja, det är bara att leta vidare.... den där på Mio var nog i största laget ändå. :)

Har ni något bra tips på snygg hörnsoffa?

Hoppas ni haft en fin helg allihopa!

Kram


  


3 kommentarer:

Life´s Silverlining and I sa...

åh den var snygg, men jisses vad dyr! kram Pernilla

Joacim sa...

Grymt snygg! Hittar den inte på Mios hemsida, minns du vad den heter? Vad blev det istället? MVH, Joacim

Annehem sa...

Joachim. Jag tror soffan på Mio heter Cloud. På hemsidan finns den inte i linnetyg utan i andra tyger. Därför var den nog svår att hitta. Vi köpte Söderhamn på Ikea i mörk grått tyg. Den passar perfekt i vår källare och rummet blev super mysigt. Inte så dyr heller.
Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...