Då var det fredag igen, veckans bästa dag enligt mig.
Tidigare i veckan gjorde jag en super god rätt. Jag gjorde marinerad entrecote i strimlor till egengjorda vårrullar.
Sååå smarrigt det var och jösses som alla åt! Köttet bara smälte i munnen.
Den måste ni bara testa!
Marinad:
2-3 hackade vitlöksklyftor
4-5 msk oystersås
2 msk soja
1 msk socker
2 mak fisksås
Skär entrecote-köttet i strimlor, låt ligga i marinaden 1-2 timmar.
Stek sedan snabbt och ha som tillbehör till vietnamesiska vårrullar.
Går även att ha fint skivad kyckling i marinaden.
Rispapper
Grönsaker skurna fint i strimlor tex
Sallad
Gurka
Morötter
Purjolök el vårlök
Groddar
Doppa sedan vårrullarna i Hoisinsås och soja. Mums säger vi...
Önskar er en bra helg
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar