12 oktober 2014

Mönstrat kakel

🍸



Hoppas ni haft en bra helg,
Själv har jag flackat hit och dit hela helgen känns det som. 
F spelade golf med grabbarna igår med efterföljande middag på kvällen, så jag och barnen fick roa oss själva. Aktiviteter för dottern som vanligt, handboll och sedan tennis. Efter det en shopping tur, barnen behövde nämligen nya vinterskor. Men 2 timmar på ett köpcentrum är mer än nog, helst när jag inte tittade på något till mig själv. Vi var ganska trötta senare igår, helt slut om jag ska vara ärlig. Men barnen var nöjda och glada. 
  

Visst är detta köket fint!!
Platsbyggt i gammaldags stil och med ett svartvitt rutigt golv, precis som förr.
Om eller när det är dax att göra om vårt kök, då vill jag bygga i denna stilen eftersom det passar bäst till vårt hus som är från 1910. Idag har vi ett modernt kök som vi tyckte var fint då när vi köpte huset 2005. Eller varför inte i denna stilen men med svarta luckor och ljusa bänkskivor, det är också riktigt snyggt. Hmm.....

Apropå golv skulle jag också kunna tänka mig svartvitt rutigt i vår hall, idag har vi ljus grått. 
Eller något med mönster i Marockansk stil. Det finns många olika varianter, men gärna då på en inte alltför stor yta. En hall eller gästtoalett kan bli hur fint som helst.



Här i denna matsal utomhus passar det fint med Marockanskt kakel, eftersom det är så mycket vitt för övrigt. Det bryter av snyggt, eller hur?  



Olika exempel på mönster....
















Ja, vi får väl se vad det blir, än är det inte aktuellt. Men det är ju kul att drömma och börja tänka....
  
Imorgon är det måndag igen och dags för en ny vecka,
Sov så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Så glad jag blir att du lämnar några rader till mig! Tack!